Alle nieuwe artikelen bij Large

Alles bekijken

Nieuw bij Large

Ken je het gevoel van dat de postbode aanbelt met een pakketje in zijn handen met daarin het nieuwste album van jouw favoriete band? Je bent nog maar één klik verwijderd van gloednieuwe CD’s van top bands zoals AC/DC, Iron Maiden of Parkway Drive. We hebben de meest recente albums voor jou op voorraad – uiteraard ook als exclusive limited editions.
Naast de gloednieuwe CD’s heft Large ook merchandise van de nieuwste films, TV series, band merch en uiteraard ook kleding voor tijdens de lente, zomer, herfst of in de winter. Voor ieder seizoen hebben we top merken zoals Black Premium by EMP, Horrorwear by Spiral, Innocent of Urban Classics. Trotseer de kou in stijl met Large!
Ervaar de winter in een nieuwe en frisse look.
In de Large nieuwe artikelen sectie vind je onder andere herfst- en winterjassen, hoodies, shirts, broeken, beanies, handschoenen, rugzakken en veel meer – voor mannen en vrouwen.
Maak je niet langer druk om de kou.
Dus waar wacht je nog op? Bekijk nu onze Large nieuwe artikelen online shop en bestel een nieuwe outfit die zo thuisbezorgd wordt aan je voordeur. Je hoeft je huis niet eens meer te verlaten - handig en gemakkelijk.